iPhone 5S abonnement

iPhone 5s - 5c 728x90

Hieronder kunt u de goedkoopste Nederlandse providers met elkaar vergelijken. U kunt gemakkelijk uw persoonlijke abonnement samenstellen door een provider, model en contractduur te selecteren. Hebt u een goedkoop abonnement gevonden? Klik op ‘Bekijken’ voor meer informatie over het betreffen abonnement of om het direct af te sluiten!

[daisycon_telecom mediaid=”212243″ amount=”10″ subid=”” provider=”0″ mobiles=”384,440,439″ duration=”24″ programs=”all” minmob=”0″ maxmob=”1000″ minmin=”100″ maxmin=”500″ minint=”200″ maxint=”5000″ minab=”0″ maxab=”100″]

Als u van plan bent om een iPhone 5S te kopen, dan is het zeker aan te raden om dit door middel van een abonnement te doen. Het grote voordeel van een abonnement is dat u uiteindelijk gigantisch veel korting krijg op de aanschaf van uw nieuwe iPhone. Bij de meeste Nederlandse providers krijgt u bij het afsluiten van een abonnement de iPhone gratis, of u hoeft hier maar een klein bedrag voor te betalen. Bij het afsluiten van een iPhone 5S abonnement kunt u zelf uw gehele bundel samenstellen, u bent dus niet gebonden aan vaste pakketten.

De hoogte van de maandelijkse abonnementskosten is natuurlijk geheel afhankelijk van uw wensen. Als u veel belminuten of MB’s in uw bundel wilt hebben, dan zult u maandelijks wat meer geld kwijt zijn. Het aantal SMS’jes weegt over het algemeen het minst mee met de hoogte van de maandelijks abonnementskosten. Bij de meeste abonnementen krijgt u onbeperkt aantal SMS’jes, zonder hiervoor meer te gaan betalen.

iPhone 5S abonnement afsluiten

Het afsluiten van een abonnement kan tegenwoordig gemakkelijk via het internet. Voordat u een abonnement afsluit is het uiteraard aan te raden om de verschillende Nederlandse providers eerst goed met elkaar vergelijken. In de vergelijker hierboven kunt u gemakkelijk uw persoonlijke abonnement samenstellen. Na het samenstellen van uw bundel ziet u direct bij welke provider u het minste geld kwijtbent voor het betreffende abonnement. De prijzen die u in de tabel ziet staan zijn altijd actueel, omdat wij deze abonnementsprijzen direct van de betreffende aanbieders ophalen. Een smartphone die met de iPhone 5S te vergelijken is, is de Galaxy S5 van Samsung. De specificaties van deze twee smartphones zijn ongeveer hetzelfde, alleen is de smartphone van Samsung een stuk duurder. Een van de nieuwere smartphones die qua specificaties ook goed aansluit bij de iPhone 5s is de LG G3 en de iPhone 6, u kunt via onze website helaas geen LG G3 abonnement afsluiten.